Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Er som blundar

Fortsätt med det för om ni öppnar ögonen kommer ni att se Jimmie Åkesson med byxorna nere. 




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-27 10:21



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
utan stake....
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP