Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderna Sverige = Gamla Tyskland

 

Chefer av alla de slag
som gör fel av alla de slag
och politiker oavsett partitillhörighet
får inga straff för sina olagligheter

De blir bara flyttade
får nya möjligheter till girigt roffande
De blir aldrig ens bestraffade
inte ens för sitt eget fuskande

Annat är det med riktigt sjuka
de ska betala för de lindrigt sjuka
Här leder den moderna demokratin
dem rakt in i den moderna sjuka nazistiska utrotningsindustrin

Miljarderna rullar
oskyldiga huvuden rullar
Den nazistiska gamla jude-tekniken
är bara “lite” förändrad i praktiken

Nu fladdrar den nazistiska flaggan
i den svenska rikets “jag ska ha-skuggan”
Alla skrattar och ler
när dödshjälpen införs i politikernas högkvarter

Av alla de som röstar
tycker ingen det är viktigt att trösta
För så länge min plånbok är intakt
ser jag ingen Auschwitz-slakt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 679 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-27 11:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-10-11

  aol
Klockrent bra skriftat,
2017-10-11

    ej medlem längre
Å bästa jag läst ur din penna!
2017-09-27

  Kristin Oladatter
Klockrent!!
Gillar särskilt ”...när dödshjälpen införs i politikernas högkvarter” och ”För så länge min plånbok är intakt ser jag ingen Auschwitz-slakt”
2017-09-27

    ej medlem längre
Och lite försämringar hela tiden, ett steg i taget så kanske det inte märks så mycket för den som inte drabbas själv. Förfärligt hur dirigerad man blivit till att inte bry sig om sin medmänniska som går under!
2017-09-27

    ej medlem längre
Tack!
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP