Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du


välj

men där har du ändå ett val

nej

vad menar du du väljer väl

nej skelettet hjärnan omgivningen vad skulle jag menar du

du väljer att gå

nej
jo

du väljer att inte

förstå
bara




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 185 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-29 11:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra där! Att välj eller inte, avgör man själv.
2017-09-29

  BenGust VIP
Valet får först innebörd när jag utfört själva akten "välja".
2017-09-29

    ej medlem längre
Exakt, man väljer själv. Vasst!
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Taly