Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melanokolisk resa

Det är när den
melankoliska musiken hörs

Men känner att man
kan flyga iväg

Ovanför de hängande
molnen

Med tungt sinne och tårar i ögonen

Flyger man

Men inte på grund av det sorgsna
och det ledsna

utan på grund av längtan
och minnen

Det är då, precis då
man flyger mot framtiden

© Christer Johansson 2017-09-27




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-27 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP