Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på mina fyrfotavänner


Trötthetssyndrom

trött, trött, trött

varifrån kommer all trötthet

kan det vara alla mina mardrömmar

som väcker mig ibland flera

gånger på natten

eller

ska jag tro på läkarna

att mina sjukdomar

gör mig trött

jag är ute och går nästan varje dag

en dag i veckan tar jag sovmorgon

ligger och drar mig

tar det lugnt

hinner det jag behöver göra

utan att jäkta och skynda mig

det har inte regnat på några dagar

har tänkt städa altanen

ta bort allt det som vissnat

sopa bort att skräp

ingenting av det har blivit av

tånker när jag ser ut på altanen

jag hinner

äntligen har hyresvärden

kollat svartmyrorna som kommer

upp på altanen

tänk att det ska ta sådan tid

att få hjälp när något är fel

trappan som vi skulle få till

våra nya altaner

har än inte synts till

jag har frågat om det ska ta

sju år innan den kommer dit

så lång tid fick jag vänta på en riktig altan

i morgon ska jar vara några timmar

hos mina fyrfotavänner

det känns så skönt med dessa

två fina vänner Alba och Ida

i morgon är en annan dag

då kanske jag blir lite piggare

tröttheten vilar några timmar

 

anits 27 september 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-27 19:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det verkar inte som om du gett upp hoppet i alla fall...man får ta vara på de glädjeämnen som finns och se framåt...
2017-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Själv får jag springa på toaletten flera ggr varje natt och det blir jag trött av dagen efter. Inte så mycket på morgonen, men på eftermiddagen kan jag vara helt slut.
2017-10-11

    Dan Myrbeck
Hundarna kommer att pigga upp dig!
Kram!
2017-10-04

  Anya VIP
Hoppas oktober bjuder på lite pigghet.
2017-10-01

  Bibbi VIP
Styrkekramar!
2017-09-28

    ej medlem längre
Värk stjäl kroppens energi säger min läkare. Ligger nog ngt i det de dagar jag har mera värk är jag oxå mera trött... Må så gott du kan, kram!
2017-09-28

  Niliboy
Livet är ofta en strid, skröpligheterna får inte ta makten. Då är tron en tillgång!
2017-09-28

  ULJO
Berörs av din situation. Allt gott önskar jag dig på din väg att få ordning på allt omkring dig.
2017-09-28

    ej medlem längre
helt underbart fina du
dina tankar få följa
vackra hundar du har
kram <3
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP