Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Köpenhamn 2008


"Shaar Hashomayim"

Han lyfte sin hatt
mot publiken

Han lyfte sin hatt
mot folket i Köpehamn

Jag var där just då

Hans närvaro känns än idag

Ett mästerverk som reser
över världshaven

Fortfarande levande

Tacksam för att jag inte mötte honom ensam

Han lyfte sin hatt
mot åskådarna

Han lyfte sin hatt
mot medborgarna i Köpenhamnsnatten

Han sa farväl

En man så djup
att han slukar alla världshav

Han fattas oss
L.Cohen

© Christer Johansson 2017-09-27







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-27 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP