Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Bruce på bemärkelsedagen ;)


En sällsynt vän

med dig kan jag prata
prata utan ord
vi kan vara tysta
tillsammans

ibland pussar jag
ditt öra
men det är bara för att
jag vill
höra

dina tankar

lägger mitt huvud
mot ditt bröst

lyssnar

på det vackra

hjärtat
ditt,
som bankar

men ibland faller regnet
där du går
det smattrar och slår
i dina oläkta sår
får jag då lov
att bära
vi är ju vänner
du vet
som är närmare än nära

jag tisslar

men vill bara

trassla

oss

längre och längre in

i

varandra.




Fri vers av Jossefina
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-27 21:30



Bookmark and Share


  Andreas db Gustafsson
Oj, så fin <3 Den där Bruce verkar vara lyckligt lottad.
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Jossefina