Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allmäna besparingar

I ett foto hittar jag alla nyanser.

Alla
sju
underverk.

Men du startar ett nytt
underverk varje dag med allmäna
underbarheter.

Din kronjuvel är din frustande förståelse, din tro är din målande hand.
Dina sömmar startar där stommar spräckts och förstörts.

Min oro sträcker sig
till din barm

men

Jag är försenad till ditt stora förråd av självhjälp
Jag är förstelnad kring ditt ordlösa
språk
Jag är summerad på en knapp minut

Det räcker.
Så länge!








Prosa av Bjarki
Läst 251 gånger
Publicerad 2017-09-27 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki