Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att inte vara


att

hasandes förflyttas
genom korridorer utan insyn

att stå på randen
till minnets håligheter
och hyschande mota mörkret

att

krampaktigt,
krampaktigt gå intill
det lågande ljuset

med ögon som redan upplevt
alla dessa igenkännanden

och känslan av att vara
men ändå inte




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-28 08:34



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Oj, krafsar in på benmärgen
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP