Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag har välkomnat dig till min stad. Där någon har odlat något som aldrig hunnit slå ut
Du planterade något som aldrig funnits där förut.
En kärlek..
Med rötter som bredde ut sig över hela mitt bröst.
Som du en dag rev ut med dina klor.
Med taggar och ord försvann något inifrån.
Något som aldrig kan odlas tillbaka.




Fri vers av pathetic duck
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-28 09:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här tycker jag var fin
2017-09-28

    Nicklas VIP
Att öppna sig och ge sitt hjärta till någon, det är sårbarhet, det är vackert, det är kärlek.

Desto ondare gör det om det tar slut.

Men hur tungt det än känns just nu, även om du inte tror mig, så lovar jag att det blir bättre. Du kommer att möta kärlek igen.
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck