Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rainbow of autumn ...

 

 

 

your smile

always like sunshine

a soul of light and shade

standing closer to mine

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-28 13:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...såå vackert...
2017-10-06

  Lars Hedlin
Underbart
2017-09-29

    ej medlem längre
Ljuvliga ord med höstpoesi i känslan.
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One