Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar kring fallande höstlöv

Jag ser ut mot de höga träden i parken

och varseblir de fallande höstlöven

som sakta börjar singla ned, ett efter ett

Jag kan inte låta bli att se jämförelsen

mellan människans levnad, och ett träd

En människas krafter avtar med åren

och avlövas på samma sätt som ett träd

Skillnaden är att trädet förnyar sig varje vår,

men människan blir bara svagare kroppsligt

Det enda som är kvar 

är domen över död man eller kvinna

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-28 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP