Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vända blad


Se Mej Idag

galen eller genial? gränsen är hårfin/

tar nu tag i denna dag och glömmer dåtid/

lever i nuet men lär mej av det som vart/

är sedeln stulen så kan den ges tillbaks/


se mej idag nu vet jag vad jag vill/

ja jag lever är glad och tar vara på min tid/

ingen förnedrande stil nej! vill förenas av liv/

förmedlande riv så jag kan segla i vind/


letar ett vin med bra eftersmak för jag har festat klart/

segrar i tid jätteglad för mina texters svar/

nästa dag som kommer tänker jag fånga/

mina järn i elden är mina jongleringsbollar/


som jag äntligen klarar hantera utan destruktivitet/

allting har klarnat så är inte längre en knäckt i min lek/

hjärter dam är saknad men har ändå ett ess i mitt spel/

en stadig hand med galen brand som älskar att ge/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-28 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl