Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag

Stuprännorna bankar och slår
De skriker faktiskt
Som skatorna
I natten
Men allting är tyst
Som jag

Mina steg mot kullersten
Och människors prat
I dimman
Mot evigheten
Imorgon är en ny dag
Men samma som idag
Som jag

Centralpalatsets ur
Tagas lätt för månen
Det är sant
Taxibilarna går sin gilla gång
Allting är exakt
Allting vet allt
Proffesionellt!
Neonet i natten
Samma neon på dagen
Men helt annorlunda
Som jag




Fri vers (Fri form) av Sven Berglund
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-28 14:29



Bookmark and Share


  peter markurth
Bra röra
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven Berglund