Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapen och ammunition

Vapen och ammunition
Rädslans rekvisita
Liksom blod, TV-ljus och tårar
Och tre undsättande siffror

Skratt och gråt
Passionerad förälskelse
Längtan bort
Sömn som frizon
Och musiken

Djävulsdansen går ikväll
Vi pryder oss med horn
Och vapen
Ett evinnerligt ringande postludium




Fri vers (Fri form) av Sven Berglund
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-28 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Berglund