Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dansade genom livet

Vi dansade genom livet
Satte eld på någonting
Kände du värmen?
Och doften
Minns du veckorna i Prag?
Fingrar genom håret
Och ögonblick
Vinrusets flanörer
Lustans marodörer
Minns du veckorna i Prag?
Veckorna som aldrig blev av
Lek i dimman
Lek med röken, kära du
Andas den
Andas allt du kan
För min eld har slocknat
Säg mig, hur smakar kärlek?




Fri vers (Fri form) av Sven Berglund
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-28 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Berglund