Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är du i din värld

Du är du i din värld
Jag är jag i min värld
I din värld kan du dina repliker
I min värld kan jag mina repliker
Du spelar ditt spel i din scen
Jag spelar mitt spel i min scen
Men om sammanhanget försvinner
kan varken du eller jag hitta identiteten
som gör oss det vi är
Och då försvinner meningen
av världen som har skapat våra repliker
vi kan inte fortsätta att spela samma spel
Det krävs ett nytt manus
som kan sammanfoga upplevelser
i en annan existens




Fri vers av Minona
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-28 17:03



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Spännande tankar. Sammanhanget och förutsättningarna, betydelsefulla.
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona