Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem fan bryr sig?

inte du
inte ja

Vem orkar nysta upp
i skiten?

inte ja
och inte
du

vem fan ska då orka?
Du och jag
alltså
vi




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-28 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t