Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kassaslaven

Här sitter jag i kassan och slavar,
Gick rabatten in? Nej jag beklagar!,
Nu kommer en kund med grötig dialekt,
Han tränger sig före det va inte lite fräckt!
Jag tror han är från Skåne säkert Malmöit,
Där var jag i söndags åker aldrig mer dit!
Bandet går och varorna strömmar,
Här kommer Aina hundrafyra med sockor och sömmar,
Nästa kund det blir 50 spänn!
Shiit va dyrt lään! Säger grabben från orten och taggar hem,
Jag sitter ner och ser en våg av varor strömma,
Dags att ställa sig upp rumpan börjar ömma!
Nu kommer en vacker tjej, vilket leende!
Det vore nåt för mig bakfull med tunnelseende,
Hon packar sina varor och säger trevlig helg!,
Jag tänker detsamma du fagra tjej....




Bunden vers (Rim) av Tobbe93
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-28 18:52



Bookmark and Share


  JLS
Underbart vardagsprat!
Hoppas den fagra tjejen kommer igen.
2017-09-29

    dubbelespresso
Alltså, du är förjävla bra alltså.
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe93