Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska det vara fint så ska de.


Kejserligt spill

Fint spill,

sa kejsarn,

sket på åkern.




Övriga genrer (Satir) av BenGust VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-09-28 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP