Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varm hand i en kall värld.... Ta den!!!

Du är hård och stark
Du är som på trädet dess bark

Du är nonchalant
Du är en garant för att aldrig vara annat än stark

En tydlig ton
Skarpa gester
Ytliga tankar

Vilket onödigt spel
Du utelämnar det viktiga livet har att ge

Ta av dig själv
Bygg en bro till din vän

Vänd inte ryggen till den som älskar en

Över tidens tand hamnar du på en öde strand

Då blir man lika svag som du är




Fri vers av Ollle
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-28 20:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ollle
Ollle