Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människoskog

 

Vimlet är en skog

full med ögon

 

en djungel med dofter

av det okända

 

en äng där

det vilda bor

 

så nära dig

som andas




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-28 22:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
din stämma
andas
seende
2017-09-29

  Rise Little One
Skogen är människans bästa vän!
2017-09-29

    ej medlem längre
Underbar,du hittar alltid de rätta orden vid rätt tillfälle.
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP