Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
yta


blank

blank så blank nyasfalt röda ljus regnvåt

så blank yta
kan det verkligen hålla
oss

glider

reflekterar

ut

din blick är ett tjärat rep tvinnat och det fäster




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-21 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly