Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösthaiku

 

 

färgspel bland höstlöv

grenverk skakas av vinden

 

luftrummet dansar

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-29 09:58



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just så
rörelsen lever i dina ord
2017-09-29

  Goraxy 89 Orion VIP
Låter som man kunde virvla med i lövdansen :)

BRA Haiku !!!
2017-09-29

  BenGust VIP
Vi virvlar med.
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg