Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOTT EN CHIMÄR

 

I dörrens rektangel

anar jag din gestalt

 

med längtan

blommande blå

 

hur du sträcker

dina armar mot mig

 

för att fånga mig

med kärlek för alltid

 

hur du blir till stoft

sakta upplöses

 

blott en chimär

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-09-29 17:09



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Målande chimär. En vacker chimär som gör ont. Längtan efter kärleken känns stark här och den kommer fram i olika utryck och former. Stark och talande text.
2017-10-02

  ULJO
Andäktigt vacker
2017-10-02

  Lars Hedlin
Så nära i längtan och beröring
2017-10-01

  Valter Örn VIP
När en hallucination yttrar sig på det här viset så är det ju något fint.
2017-09-30

    ej medlem längre
När känslor blir så levande att de för en stund intar fysisk gestalt. Fint och vemodigt fångar du det här!
2017-09-30

  Fem hjärtan VIP
En dikt fylld med längtan och kärlek.. Vackert och berörande skrivet!
2017-09-30

  Blomma-Stjärna VIP
blommande blå - chimär!
om dröm eller mardröm
vet jag inte...
men jag vet hur en chimär
kan ta anad gestalt!
2017-09-29

  DavidM VIP
Som något tydligt och solitt som utkristalliserar sig och i nästa stund försvinner. Väldigt filmiskt berättat, det berör.
2017-09-29

  Rise Little One
Allting har en början och ett slut...
2017-09-29

    ej medlem längre
Vemodsvackert skrivet om en innerlig, undflyende dröm.
2017-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som jag tolkar som en mardröm. Rädsla att förlora kärleken som är!
2017-09-29

    ej medlem längre
Kärleken kan trolla bilder och former i våra hjärtan och ögon.
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP