Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidstrappan


Trappan letar steg
livet måttar längden
fotspår, ger tiden ansikten
räcket, leder dem vidare

Vid varje avsats
tillstånd att spegla
i varje lås
sammanhang att känna av

ofta blir avtrycken ofullständiga
någon gång oläsliga
men aldrig ovärdiga




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-29 12:37



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Den gjorde intryck.
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP