Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könens lyftande

Mannens erektion är en anslående syn

Där har kvinnan inget motsvarande att påvisa

Därav kommer det sig att kvinnan känner för

att kompensera sig

och istället skaffar sig en anslående frisyr

för att locka mannen




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-29 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP