Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade ...

 

ur livets dimma
och ett krossat hjärta
lärt jag mig att se skillnad
du gett mig din själ
inlindad med äkta solsken
som en del av universums gåva
är du min lycka
från mörka skymningar
till ljusa gryningar
mina ord fått vingar
rusat iväg med sommarbris
för att bevisa
att drömmarna kan pulsera
även utanför gränserna




Fri vers av Rise Little One
Läst 342 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-29 14:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord så fulla av kärlek...ljuvligt...
2017-10-06

  Fem hjärtan VIP
Dina ord böljar fram så vackert!
2017-09-30

  Karina"Kia"
Så mjukvackert skrivet ..som en beslöjad dimma...som att bi värmd i slutet fin varm kärlek!
2017-09-29

  Blomma-Stjärna VIP
du skriver en vacker kärleksdikt
bild därtill, ger en fin illustration
(- jag är svag för handskrift - och bläckpenna!)
2017-09-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktar du om hjärtats helande.
2017-09-29

    ej medlem längre
Vackra varma ord av kärlek.
2017-09-29

  Lars Hedlin
En mycket bra dikt som berör
2017-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Skönt när ljuset skingrar dimman och det krossade hjärtat känns helt!
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One