Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orgasm är inte humanism


Vi sitter på café och spår i te. Jag vet inte varför, men vi gillar att terrorisera. Kanske för det är sjukt tråkigt att ligga med någon som inte fattar att alla har livslögner.

I början överträffar vi vänligheten. Jag säger allt jag drömt om och du berättar att vi känns som karamellänglar. Det är då du inser varför orgasm inte kommer vara humanistisk.

Jävlar vad vi knullar när du spår att jag inte har någon barndom kvar i livet. Jäklar, vad du skriker, då det mörknat utanför fönstret och jag står bakom dig innan januari.

________




Bunden vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-29 18:57



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Vilken rubrik! Om man tänker vidare så är orgasmen som leder till barnafödandet en humanitär handling som för det biologiska arvet vidare försäkrar människosläktets överlevnad. Men allt är ett verktyg o människans fria vilja kan användas för att släcka den inre törsten utan att skapa mer människor MEN genom den livsgivande orgasmen kan vi bli snällare mot andra helt enkelt slappna av tills orgasmens effekt tar slut o man måste få en orgasm till för att kunna fortsätta vara sig själv sprida glädjen vidare. Bryta isen.

Vilken dramatisk dikt!Bra skrivet tankeväckande



2017-10-04

    violas
I ärlighetens namn måste man ju ?äga att världen är stor och alla lever definitivt inte som vi gör
2017-10-03

    violas
Den är ' sjukt ' bra.
2017-10-01

    violas
men spontanskrattar åt titeln : )))
2017-10-01

  Annie b'larsson VIP
Nej, det är det inte. Men det är en mänsklig/kvinnlig rättighet som ofta har förnekats kvinnan. Vissa kvinnor kommer aldrig kunna få en orgasm då det fått sin clitoris bortskuren. Det finns många viktiga saker att skriva om, ifall man inte enbart fokuserar på mannens kön och hans evinnerliga knullande i världen.
2017-09-29

  Li-Lo
bra, en av dina bästa, skönt flow, generell och rakt in i magen känsla.

//Li-Lo
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP