Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love and pain

So we met
In that melancholic distress
Of love and comfort,
Pain and agony
Fell into each other’s arms
Your breath next to my neck
Lost in everything that was you




Fri vers av Midnight
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-29 19:49



Bookmark and Share


    Flikkan89
Bra skrivet, kanske att slutet skulle behöva stämma överens lite bättre med början
2017-09-29

    Bergenskristall
Smärtsam kärlek
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight