Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avd. Udda typer 1

I dag när jag var inne på ett apotek

ser jag en man stega fram

som jag tyckte framstod som mycket äldre än vad han var;

med vitt helskägg, poncholiknande överdel och stora glasögon

Men min blick fastnade på hans axelväska, typ Rhodosväska

Jag såg att det stod några snirkliga bokstäver på den,

och så småningom kunde jag tyda texten: GUBBJÄVEL

Jag undrar vad han ville kommunicera med det budskapet

 

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-29 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP