Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var tåren...

Jag var tåren
som ni aldrig torkade
Jag var skriket
som ni aldrig hörde
Jag var såret
som ni aldrig läkte

Jag blev kramen
som ni alltid vägrade
Jag blev ordet
som ni alltid kvävde
Jag blev människan
som ni alltid dömde

 




Fri vers av Filifjonkan
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-29 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan