Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagopolaroider



Vem är hon
hon ser så glad ut
hans armar om sig
hon ser inte ut som en lögn
hon ser ut som en saga

jag vill ha det hon har
på den bilden
jag vill vara i mitt skinn där
jag vill inte vara en ensam kropp
jag vill inte vara här
i landet efter ever after




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-29 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel