Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett helt nytt hjärta

Plockar ihop bitarna, försöker få de att passa ihop.
Några bitar är naggade hårt i kanterna.
Några bitar är vassa men jag tar försiktigt en bit i taget.
Färgen ser lite flagnad ut, men jag lägger lite röd kärlek på och nu ser det bättre ut.
Samlad och fokuserad får jag ihop mitt hjärta.
Det hjärta som du krossade, som du flisade sönder när du lämnade mig.




Fri vers av Angel of love
Läst 637 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-09-29 22:36



Bookmark and Share


  Stay Golden
Keep on keeping on <3
2017-11-18

    ej medlem längre
Djupt berörande kram!
2017-11-03

    ej medlem längre
Berörande vacker text som värmer trots den sorgsna undertonen..
2017-10-12

    Dan Myrbeck
Bra symbolik!
2017-10-04

  E.Eriksson
Så förklarande... Så känsligt... så vackert! Så underbart skrivet och så berörande! kram
2017-10-02

  ULJO
Berörs av dina ord
2017-10-02

  Lars Hedlin
Oerhört starkt djupt och berörande ..kram
2017-10-01

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det svårt att laga och tar lång tid
Kramar
2017-09-30

    ej medlem längre
Smärtsamt och vackert om en krossad kärlek.
2017-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love