Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ön

där som vi är
går det för sig
nej
att berätta

var och en för sig
vi för oss
håll er smuts
för er själva

er tragedi är inte vår
vårdpersonalen
vill
dricka sitt kaffe

snaskar och tisslar om våra liv
som är slut
frågar hur det är
men skiter i dig

snasktunnor
svagbegåvade
kletiga fula
hatar er alla

har ni träffat kuratorn
hon är jättebra
vi kan
dricka vårt kaffe

arbetsbeskrivningen
slutar efter
somatiken
innan medkänslan

vänskapen
slutar efter
skratten och skojen
innan behoven

där som vi är
går det för sig
nej
att berätta

sjuka familjen
konstig och skev
hur ska man
prata med dom

nej det går inte
för sig nej
nej
att berätta




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-29 23:19



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Åter en Dikt som bränner och svider på rätt sätt !

Gillar !!!
2017-10-04

  SatansSon VIP
bra denna.
2017-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson