Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med händer formade som hjärtan

Håll
mina händer

när du är het
är de svala

när du är sval
är de heta

Allt jag ber dig
Allt jag begär

Om du håller min hand
så lämnar jag dig aldrig

En beröring som berör utan ord

© Christer Johansson 2017-09-29




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-29 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP