Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vals från hjärtat


Kärleksförklaring i 3-takt

Kom lite närmre, närmre ändå
Jag vill se dina ögon, försöka förstå
Jag vill höra när du kommer, höra när du går
Vill veta vad du vill när ingen annan förstår

Så kom lite närmre, för det kan ta tid
innan någon som jag förstår vad du vill
förstår vad du säger, förstår var du står
när du kommer, när du skrattar, när du gråter, när du går

Vill ta dig till platser du än inte når
Vill hålla dig närmre än jag förmår
var min för en dag, för en stund, för en dans
ge mig din tillit, ge mig en chans

sväng om i valsen och vänd dig mot mig
säg ja en gång innan du säger nej
För dagen ska komma då jag förstår
hur du andas när du kommer, när du skrattar, när du gråter, när du går




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av JLS
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-30 00:49



Bookmark and Share


    samole
fina ord,
Att verkligen titta är vägen in,
och att verkligen vilja se en annan utan att seendet hela tiden skuggas av en själv är nog en livsuppgift - inspirerande!

2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS