Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inåtseende

jag går in i mig själv
ser mörker
ser ljus

jag ser en mix av
färger

jag ser en kolbit
som antingen
bränner

eller
värmer

jag ser ett
vissnande
träd

höstlövens vackra
färger

jag ser en diamant
som antingen
bländar

eller
glimmar

jag ser en växande
blomma

slå ut och sprida
kärlek





Fri vers av Junia VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-30 12:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och mycket mycket bra!
2017-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om en inre resa!
Att kunna se båda sidorna av det som är.
Fint avslut med kärlekens blomma.
2017-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP