Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postlådan

Kanske ska du förstå en dag
skrev jag i brevet
jag skriver inte brev

och nu ligger den där
i postlådan
ett oöppnat löfte
om dagar jag önskat glömma

i detta nu
vill jag bränna det gula stålet
hoppas
blir till ett av de brev
som

hamnar vilse
någonstans över Atlanten

ett felskickat paket
utan
returadress

en historia att berätta
men inte att leva




Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-30 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin text och vilken häftig drabbande formulering i slutet, "en historia att berätta
men inte att leva".
2017-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Qadira