Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min poesi

Min poesi har
inga regler eller lagar
den är ett tyst skrik
en stum förvirring

Min poesi vandrar
sin egen väg
den är lugnet
jag aldrig finner
ett spjut som genomborrar
de grundläggande frågorna
om vår existens

Min poesi är
ensamheten jag upplever
tillsammans med andra människor
himlen viskar vackra ord
i mina öron
jag skriver en dikt
på din nakna kropp




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-30 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP