Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, du ser

 

Jag hade chansen

Men de kastade bort den åt mig

Långt 

Långt bort

 

 

 

Kan liksom inte ta mig hela vägen över höjden och under vattnet där

Utan att dö




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-30 19:59



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Sånt är livet – Anita Lindbloms sång

2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson