Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är med häpnad

Det är med häpnad som
föräldrar som struntat i sina barn
betraktar reaktionerna
hur gick det till
när tysta hunsade tapetblommor
förvandlades till monster
som slåss och sparkar
och skriker ut sit hat

Det är med häpnad som
etablissemanget som prioriterat
jobbskatteavdrag för de rika
betraktar reaktionerna
hur gick det till
när sovande bortglömda förortsbor
förvandlades till maffia
unga män med automatvapen
som skapar sitt eget samhälle




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-30 22:38



Bookmark and Share


  aol
Ruggigt bra skildrat,
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP