Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödhakens sång

I en motvind hörs en Rödhake,
brustna själars sång,
vädrar sina vingar i ett sista hopp,
fastän natten varit lång,
vilar den på en dröm,
viskar om en soluppgång,
ljusets varma strålar blir till en,
den drömmer sig fram,
frihet, och frid,
ett sista sorgsna sång,
dess sista hopp,
innan soluppgången når oss,
en värld i obalans...





Fri vers (Fri form) av JonasH
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-01 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH