Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstreflektion


Så länge sedan

Nuet tycks så längesedan.

Det var en gång

med fågelsång

om våren

men nu är det redan höst

som förr om åren.

 

Och solen sken så blitt

och skapte grönska,

men tiden gick

och allt blev glömska.

 

Men ingenting försvinner;

det bara sjunker in

i minnets baldakin,

tills vi återvinner

 

dess dolda essenser

som ofta överglänser 

hur det faktiskt var,

ty alla frågor har ett svar.

 

Nuet tycks så länge sedan

och hösten är här redan.




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-01 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP