Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Always here!

Wishing thoughts running down my mind

Så synd at chansen inte blev tagen

 

So sad, but don’t cry over me

Det var nog redan skrivet

Always here you see

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-09-30

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 447 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-01 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla chanser var det kanske inte meningen att man skulle ta? Tankeväckande!
2017-10-11

  ResenärGenomLivet VIP
Livet går vidare ändå...förhoppningsvis kommer det nya chanser...
2017-10-06

  Alysse VIP
I dina skrivna rader
läser jag in min egen
tolkning och det känns
djupt inom
Så bra skrivet!
2017-10-05

  Margit Grell
Fint!
2017-10-04

  aol
Så vemodsvacker,
2017-10-02

  StinaJ VIP
Fin och känslosam
2017-10-02

  Fem hjärtan VIP
Vackert i sitt vemod..Berör!
2017-10-01

    ej medlem längre
Fina varma ord.
2017-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande!
2017-10-01

    ej medlem längre
tröstekramar
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin