Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


La mer (Havet)

La mer (Havet)

Belle vie (Vackert levande)

Prenez soin du moment (Ta vara på Stunden)

Bonne chance à (Lycka till)

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-09-30




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 908 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-10-01 10:45



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Stämningsfullt fångat.
2017-11-14

    ej medlem längre
La mer, mais bien sûr!
2017-10-11

    Ting69
Rakt in i själ och hjärta.
2017-10-09

  Maiah VIP
Fint
2017-10-06

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Det är alltid fint med franska...
men som fransktalande kan jag inte avhålla mig från att påpeka att titeln, som det står nu, faktiskt betyder 'modern' och inte havet. 'La mer' däremot, det är havet det :-)

Och ska man nu vara petig så betyder Belle vie 'vackert liv'. Levande = vivant(e) (Alltså e på slutet om det syftar på ett feminint ord, som t ex la mer.

Bonne chance avec le francais!

PS till Larz Gustafsson: Det var Charles Trenet som framförde La Mer, inte Charles Aznavour.
2017-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket vacker text...håller med om de fina orden...
2017-10-06

  StinaJ VIP
Så vacker text och en så vacker bild till texten. Väldigt finstämt i harmoni
2017-10-02

  Fem hjärtan VIP
Kraften från havet.. Vackert!
2017-10-01

  aol
Vackert,
2017-10-01

    ej medlem längre
Underbart vackert!
2017-10-01

  Salvation Pepper
Kraften.
2017-10-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skön vy
syn som kan
delas av oss alla!
Tack!
2017-10-01

    ej medlem längre
Vackert!
2017-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Fint, sitter ofta på stranden och njuter!
2017-10-01

    ej medlem längre
underbar i ord och bild!!
2017-10-01

  Rise Little One
Bonne chans à toi!
2017-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Charles Aznavour.
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin