Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter på stranden och väntar




Vill vara

vinden
i dina segel

bryggan
där du förtöjer din båt


sitter på stranden
och väntar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2017-10-01 12:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtans fint :)
2017-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och mycket fint...
2017-10-06

  Eva Helene VIP
Vacker gåva - känns som att den som sitter på stranden och väntar är lugn inför vetskapen om att gåvan kommer att tas emot välvilligt.
2017-10-06

    Dan Myrbeck
Mycket fint skaldat!
2017-10-04

  Anya VIP
Fint om att finnas tillhands. Hoppas diktarduet ser detta.
2017-10-03

  Nils-Robert
Så fin dikt med så fina metaforer.
Bra skrivet!
2017-10-02

  ULJO
Briljant tänkt
2017-10-02

  M.Eta
Väntar och längtar gör man ofta i livet, fin text!
2017-10-02

  aol
Underbar så
Öm kärleksfull
riktig vacker poesi
så som man vill höra den,
2017-10-02

    Peter Söderqvist
Fina tankar som växer i läsningen.
2017-10-02

  StinaJ VIP
Fin i tanke och ord. Längtansfull.
2017-10-02

  Rise Little One
En öm och kärleksfull önskan!
2017-10-02

    ej medlem längre
en fin önskan
maken kommer med
på resan
Kramar <3

2017-10-01

  Maria Sundelin VIP
Fin önskan
Kramar
2017-10-01

  Valter Örn VIP
Kvinnors förhållningssätt genom tiderna belyses fint i denna dikt.
2017-10-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Blir väntan lång så sjung en sång !!!
2017-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek och vänskap, lyser i din fina text.
2017-10-01

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Att " villa vara" kan ju vara en smärtsam
önskan beroende på om den är upp eller
ouppnåelig.I bästa fall kan ju bara tanken
vara en tröst. Kram. TBG.
2017-10-01

    ej medlem längre
Kärlek och innerlighet bor i dina vackra ord.
2017-10-01

  i af apa
Ibland är det bara väntan som behövs..
2017-10-01

  Niliboy
Fint om önskan om kärlek, mycket!
2017-10-01

  Salvation Pepper
Redo att vara en vän.
Så gott!
2017-10-01

    ej medlem längre
Så kärleksfullt och berörande.
2017-10-01

  överlevaren VIP
Ord av saknad och längtan...
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP