Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor och son

Det lilla barnet lyser igenom,
bryter ner alla hårda ord,

lyser upp och bryter ner

och de andas ut tillsammans,
som efter en lyckad pånyttfödelse,

reser sig på ivriga, vingliga ben
och börjar gå mot framtiden,
som om de aldrig gjort något annat




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-01 12:43



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Måtte man aldrig förlora sin spontana inre barnslighet !!!
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta