Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 oktober - ja jäklars

en obedragen nyhet är också en nyhet. inte av karaktär men av vana. liksom den gula taxibilens skugga, som smyger sig längs murstenarna i höstnatten, alltid återkommer, aldrig stannar.

jag skakar mina skor, drar värmen tätare omkring mig och lutar min själ mot framtiden. reflekterar och silar intryck, mellan tändernas gnisslan.

allting ligger i övrigt eller absolut inte, i fingertopparnas tryck. fort eller långsamt. rad eller slinger.

antingen skapar man en uttråkad sörja eller ett rivjärn av självexploderande hjärnmassa.

urtiden. ur tiden. tidsuret. helt enkelt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av AgnesP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-01 12:51



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
jag tror minsann att du sitter och förvandlar ditt liv till musik
samtidigt som jag sitter och lyssnar
på tystnaden
Vi får ta tag i det där...den mystiska
energin
2017-11-24

  Silverstripe
Att luta sin själ tycks som metafysiskt och om det är liksom framåt eller bakåt i tid kan de lärde tvista om ty krökt är den. Dock inte själen.
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP