Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu


egentlig

egentligen är ingenting bättre
bara en paus som inte fanns

det har ingenting med dig att göra bara stannade upp

frysta bilder i sekvens andas för grunt

orkar inte ge mer fattar du inte handen

du måste oavsett allt

var inte förbi muren där är en ny
å häver upp över




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-10 11:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vad står egentligen för egentligen? Intressant inledning.

en djup text som jag läser flera gånger.
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Taly